Piiri 107-I
Lions I-piiri
Piiri 107-I
Lions I-piiri

Kulmat kuntoon!

Leijonien KULMAT KUNTOON! -talkoilu haastaa miljoona suomalaista mukaan lähiympäristöstä huolehtimiseen

Valtakunnallinen leijonien Kulmat kuntoon -viikko järjestetään vuosittain elokuun seirsemänä viimeisenä päivänä 25.8.-31.8. Viikon yhteydessä voi talkoilla kulmia kuntoon monin eri tavoin: roskien siivousta, puistojen kohennusta, vieraslajien kitkentää tai vaikkapa muinaismuistojen tai kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden hoitoa ja tuunausta. Kaikkea sellaista, joka edesauttaa lähiympäristömme viihtyisyyttä ja luonnon elinvoimaisuutta.

Kunnianhimoisena pyrkimyksenä on haastaa miljoona suomalaista mukaan talkoiluun kanssamme. Aloita vaikkapa lähikoulusta ja kasvata tapahtumaa vuosi vuodelta. Tutustu Lions-liiton sivuun https://www.lions.fi/toiminta/kampanjat/leijonat-ja-puhtaat-vedet-hanke/kulmat-kuntoon-haaste-kiirii-yli-valtakunnan/, josta löydät visuaalista materiaalia sekä ohjeistusta siivouksen järjestämiseen, sekä maaliskuussa piirissämme järjestetyn teemafoorumin esitysmateriaaliin osoitteessa http://tiny.cc/awnauz.

Lisätietoja saat piirimme ympäristövastaavalta Arto Iwendorffilta arto.iwendorff(at)lions.fi, tai Lions-liiton Leijonat puhtaan veden puolesta -työryhmän yhteyshenkilöiltä Eija Tuomaalalta, eija tuomaala(at)lions.fi ja Outi Hanslinilta, outi.hanslin(at)lions.fi.