Piiri 107-I
Lions I-piiri
Piiri 107-I
Lions I-piiri

Koulutustoiminta

Lions-järjestö järjestää jäsenilleen runsaasti erilaisia valmennustilaisuuksia. Merkittävänä kokonaisuutena ovat johtamiseen sekä markkinointiin ja viestintään liittyvät koulutukset.

Valmennuksella tuemme klubien ja piirin johtamista tavoitteenamme tuloksellinen toiminta ja johtamisen jatkuvuudesta huolehtiminen. Valmennus lähtee klubien kehittämistarpeiden tunnistamisesta. Tarvitsemme jäsenhuoltoa, yhteisten hankkeiden synnyttämistä piirissä sekä näkyvyytemme parantamista. Valmennuksella tuemme näiden taitojen oppimista ja autamme leijonia tehtävissään.

Johtamisvalmennuksessa opit onnistuneen strategian merkityksen, esiintymis- ja ryhmätyötaitoja ja opit johtamaan yhteisten päämäärien hyväksi.

I-piirin jäsenhankintaprojektiin liittyen järjestämme jäsenhankintaan ja jäsenhuoltoon liittyviä valmennustilaisuuksia, joiden tavoitteena on asennemuutoksen aikaansaaminen. Piiri tukee tässä klubeja tuottamallaan Hyvä klubikäytäntö -oppaan, joka löytyy jäsenille-sivuilta.

Jokaisesta tilaisuudesta lähetetään erillinen ilmoitus piirin klubeille ja piirihallituksen jäsenille. Ilmoittautumiset kuhunkin tilaisuuteen sivujemme kautta.

Klubit voivat tilata myös itselleen tarpeellista valmennusta piirin koulutusjohtajalta.

Tapani Tasanto
045 1227 295
tapani.tasanto@lions.fi

Piirin vuosikello (valmennukset, kokoukset, tapaamiset)