Piiri 107-I
Lions I-piiri
Piiri 107-I
Lions I-piiri

Koulutus jäsenjohtajille helmikuussa 2019

Heippa jäsenjohtajat!

Vuosi meni ja uusi tuli, ja uudet tuulet puhaltavat, myös meille leijonille.

Klubeista kuuluu mukavia asioita ja hyvä niin. Mutta jäsenhankinnassa ja jäsenten pysymisessä klubeissa meillä on vielä paljon työtä. Olen jakanut tietoa sekä materiaalia jäsensuunnitelman tekemisestä omaan klubiisi. Viestiä on tullut kentältä, että voidaanko tehdä sitä yhdessä. Siihen nyt vastaamme koulutusjohtajamme kanssa.

Keskustele klubilaistesi kanssa ennakkoon, tarvitsetteko uusia jäseniä ja jos vastaus on kyllä, niin silloin mukaan iltoihin. Todella harvoin uudet jäsenet tulevat koputtelemaan oveamme. Keskustele klubilaistesi kanssa siitä, millaisia uusia jäseniä klubiinne tarvitaan?

Käy ennakkoon tutustumassa liiton sivuilla, jäsenille-osiossa olevaan, työkalupakkiin, jossa on Klubit senssikuntoon -opas. Jokainen vois siitä ottaa yhden tärkeän asian, jonka jaat meille kaikille tapaamisessamme. Miten aktivoimme vanhoja jäseniä, saammeko tähän työkaluja illassamme?

Tulemme herkällä korvalla teitä kuuntelemaan, ja Ulla ottaa vastaan mielellään myös kehitysedotuksia koulutuksiin. Jos olet estynyt jäsenjohtajana tulemaan, niin velvoita joku muu sitten klubistanne tapaamiseemme.

Ennen kauden loppua kokoonnumme vielä toukokuun alussa kuulemaan, miten suunnitelma on edennyt. Pidämme keskustelevia iltoja, joten voit vaikuttaa toimintaamme.

Vastaamme myös mielellämme kysymyksiinne. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella 31.1. mennessä!

Osallistun koulutukseen (valitse yksi)
I alue: ma 4.2. klo 18.00 Veho Hyötyajoneuvot Kaarnatie 32 OuluII alue: 2. alue ti 5.2. klo 18.00 Neste Revonlahti Kasitie 540III alue: ke 6.2. klo 18.00 Joutenlammentie Kajaani

Eija Tuomaala
piirin jäsenjohtaja
040 867 8152
eija.tuomaala@pp.inet.fi

Ulla Karppinen
I-piirin koulutusjohtaja
040 5033 128
umkarppinen@gmail.com