Piiri 107-I
Lions I-piiri
Piiri 107-I
Lions I-piiri

Kiiminkiläinen Eija Tuomaala johtaa leijonapiiriä 2022-2023

Seuraavan kauden Lions I piirin puheenjohtajaksi eli piirikuvernööriksi valittiin lauantaina 23.4.2022  kiiminkiläinen Eija Tuomaala (LC Kiiminki) ja varapiirikuvernööreiksi oululaiset Sanna Loukkola (LC Oulunsalo/Salottaret) ja Jari Ruuska (LC Oulu/Pateniemi). Tuomaala on kautta aikain toinen piirikuvernööriksi valittu nainen I piirissä. Lion I piiriin kuuluu 50 klubia Oulun, Raahen ja Kainuun talousalueilta.

Eija Tuomaala on vahvasti uudistamassa leijontoimintaa niin piiri-kuin valtakuntatasolla. Tuomaala viittasi leijonatoiminnan perustajan Melvin Jonesin jo 100 vuotta sitten esittämään ajatukseen muutoksesta. ”Täytyi omaksua uusia tapoja tavoitteiden saavuttamiseksi jo silloin jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Melvin Jones ymmärsi myös, että tehokas palvelu vaatii luovuutta, innovaatiota ja rohkeutta. Siihen pitää meidänkin piirissä ja koko lionstoiminnassa pyrkiä.”

Kokouksessa oli läsnä Suomen Lions Liiton varapj Heikki Mäki, joka  painotti myös avointa asennetta muutosta ja näkyvyyttä kohtaan. ”Antakaa yksinkertaisimmallekin tarinalla siivet. Kertokaa palvelustamme.”

Lions I piirin edustajat kokoontuvat lauantaina 23.4.2022 vuosikokoukseen Kiiminkiin Kiiminkipuiston koululle. Kokousedustajia on vajaa 60 edustaen alueen 30 klubia. 

Henkilövalintojen ohella vuosikokouksen asialistalla ovat edellisen toimintakauden toimintakertomus ja tilinpäätösasiat sekä tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lions kausi on 1.7.-30.6.

Vuosikokoukset on kahtena edellisenä vuonna järjestetty videokokouksina.