Piiri 107-I
Lions I-piiri
Piiri 107-I
Lions I-piiri

Avoimet harrasteillat tutustuttavat leijonatoimintaan

Lions-järjestön I-piirin jäsenjohtaja Eija Tuomaala puhkuu intoa. Torstaina 23.8. klo 17.00 alkaen pidetään ensimmäinen kaikille avoin harrasteilta.

– Kokoontumisien tarkoitus on tekemisen kautta innostaa meitä yhdessä tekemään asioita sukupuoleen katsomatta. Paikkaa voimme vaihtaa tekemisen mukaan, jos tekeminen vaati eri tilan, Tuomaala kertoo.

Hän kannustaa leijonia ja muita hyväntekemisestä kiinnostuneita tuomaan tilaisuuteen omat ideansa. Niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Esimmäisellä kerralla ommellaan loppuun liivit ja tehdään kestovihannespusseja.

– Jaamme nuo sitten Ouluhallissa Elä ja nauti 50+ -hyvinvointimessuilla syyskuussa. Ylijäämäomenia kuka tietää tai muuta syksyn satoa tarvitsemme pusseihin.

Suunnitelmissa siintää myös jo joulu. Tarkoituksena on keksiä jotain mukavaa joulun alla palvelukodeissa jaettavaa. Joku itsetehty, joita käydään lahjoittamassa.

Kaikki ovat tervetulleita, ei tarvitse osata ommella. Illat ovat myös julkisia, toiveessa on tekemisen kautta saada uusia jellonia, jäsenjohtaja kertoo.

Syksyn toinen harrasteilta on ke 29.8. klo 17.00 alkaen ja kolmas ilta pe 5.10. klo 17.00 alkaen. Paikkana on Ravintola Kirsikka Tapsitiellä Ruskossa. Ilmoita Eija Tuomaalalle (040 8678 152) keitä tulossa. Saumurit ja ompelukoneet mukaan!