Piiri 107-I
Lions I-piiri
Piiri 107-I
Lions I-piiri

Oulujoella toimitaan tiiviissä yhteistyössä

Lions Club Oulujoki on perustettu 1976, eli olemme toimineet alueemme hyväksi 42 vuotta. Klubimme jäsenmäärä on 27, joista viisi (5) perustajajäsentä on vielä mukana.

Aktiivinen toiminta-alueemme on Oulujoen eteläpuolella Madekoskelta Pikkaralaan ja pohjoispuolella Kirkkokankaalta Muhoksen kunnan rajalle. Alue kasvaa kovaa vauhtia uudisrakentamisen myötä, jolloin myös väestöpohja lisääntyy. Toivotamme kaikki uudet asukkaat tervetulleeksi.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen koulujen, päiväkotien, seurakunnan ja muiden yhteisöjen kanssa. Palvelujen pääpaino on ollut pitkään
alueen nuorissa ja vanhuksissa.

Keräämämme varat, jotka tulevat eri aktiviteettien kautta, lahjoitamme lyhentämättöminä apua tarvitseville. Jokivarren koulut ovat saaneet joka vuosi stipendejä, leirikouluavustuksia ja hymypatsaita. Tätä toimintaa haluamme jatkaa edelleen.

Opettajien koulutusta olemme tukeneet Quest-koulutusta tarjoamalla. Lähes 40 opettajaa on sen saanut kauttamme. Koulutuksen sisällöstä olem-
me saaneet heiltä hyvää palautetta.

Quest-ohjelman tavoite on antaa ennalta ehkäisevää tietoa nuorten päihteettömään kasvatukseen. On tullut esille jo tapauksia, joissa tarhaikäiset lapset ovat olleet tekemisissä päihdyttävien aineiden kanssa. Kaikki kasvattajat ovat tästä vastuussa; niin koti, koulut kuin muutkin yhteisöt, jotta asioihin päästään puuttumaan ajoissa.

Me haluamme klubiimme uusia jäseniä, jotta voimme osaltamme olla täyttämässä näitä velvoitteita. Tule mukaan toimimaan ja rakentamaan parempaa huomista alueellemme.

Tero Juntunen
LC Oulu / Oulujoen presidentti
puh. 050 595 9867