Piiri 107-I
Lions I-piiri
Piiri 107-I
Lions I-piiri

Leijonien talvirieha keräsi tukea kriisikeskukselle

Lionsklubit järjestivät lauantaina 16. maaliskuuta Oulun Kuusisaaressa koko perheen talviriehan, joka keräsi liikkeelle arviolta 500 osallistujaa.

– Aamulla huonolta näyttävä ilma selkiintyi ja päivästä saatiin mukavan lauha vaikkakin pilvinen. Tuulikin tyyntyi sopivasti talviriehan ajaksi, iloitsi Jouko Lampinen LC Oulu Raatti -klubista.

Toista kertaa Kuusisaaren ulkoilualueella järjestetyssä tapahtumassa oli mahdollisuus kokeilla ilmaiseksi lumilentopalloa, keppihevostelua,tandemhiihtoa ja lumikenkäkävelyä.

– Keppihevosradan kiersi 75 lasta, ja kaikki palkittiin mitalilla, Lampinen kertoo.

Kuusisaaresta löytyi paikat myös mäenlaskulle ja lumenveistolle sekä nuotio makkaranpaistolle. Oulun kriisikeskuksen hyväksi kerättiin varoja buffetilla sekä onnenpyörällä.

Kuva: Jorma Ketola

Leikkimielinen lumilentopallo-ottelu lionsklubien ja Oulun kaupungin edustajien välillä päättyi kaupungin edustajien voittoon.

Mukana tapahtumassa olivat myös poliisi ja Liikenneturva, jotka jakoivat kaikenikäisille heijastimia ja tietoa turvallisuudesta liikenteessä.

Tapahtuman onnistumisesta vastasivat kymmenet talkootyötä tehneet leijonat sekä yhteistyökumppanit, joita olivat myös PoPLi, Loikka, Oulun Seudun Ravinuoret, OSAO, Halpa-Halli ja Oulun kaupunki.

Kuva: Elsi Salovaara