Piiri 107-I
Lions I-piiri
Piiri 107-I
Lions I-piiri
Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Qstockissa poristaan puhtaista vesistä

26.7.2019 12:00 - 27.7.2019 18:00

Me palvelemme -tunnuslauseesta ja hyväntekeväisyydestä tunnetut lionit ovat nykyisin myös puhtaiden vesien puolestapuhujia. Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna leijonat ovat mukana ensimmäistä kertaa Pohjoisen Suomen suurimmilla festareilla Qstockissa.

Motiivina festarikansan pariin jalkautumiseen on Ympäristöministeriön ja Suomen Lions-liiton yhteinen hanke Puhtaat vedet.

Ihmisiin ruoan mukana kerääntyvät mikromuovit, kalojen syömät tupakantumpit ja rannoille täynnä muovia ajautuvat merenelävät ovat olleet uutisotsikoissa viime kuukausina. Leijonien hanke on siis mitä ajankohtaisin.

Qstockissa jellonat tekevät yhteistyötä Oulun ammattikorkeakoulun kanssa. OAMK tarjoaa tänäkin vuonna paikalla olijoille raikasta vettä. Kahtena päivänä jaossa on 70 000 litraa elämän eliksiiriä omiin pulloihin.

Puhtaat vedet -hankkeen piste löytyy OAMKin vesitankin läheisyydestä.

Qstockissa puhtaiden vesien puolestapuhujat eivät pukeudu keltaisiin huomioliiveihin, vaan leijonat tunnistaa kampanjan vesileijonalogon kuvittamista huiveista. Ja jotta sanoma tarttuisi kunnolla, Puhtaat vedet -pisteeltä saa ihonsa koristeeksi kampanjan logon siirtotatuointina.

Jos haluat osoittaa tukesi Puhtaat vedet -kampanjalle, hae pisteeltä tatska ja tägää se someen tunnuksella #puhtaatvedetlions

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
26.7.2019 12:00
Loppuu:
27.7.2019 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Kuusisaari