Piiri 107-I
Lions I-piiri
Piiri 107-I
Lions I-piiri

Vesa Ojanperä piirin johtoon


I piirin vuosikokouksessa lauantaina 24.4.2021 valittiin kauden 2021-2022 piirikuvernöörit.

Piirikuvernööriksi valittiin Vesa Ojanperä/LC Siikajoki. Eija Tuomaala/LC Kiiminki on ensimmäinen varapiirikuvernööri ja Sanna Loukkola LC Oulunsalo/Salottaret toinen varapiirikuvernööri.

Ojanperä on 64 vuotias Pyhäjoen kunnan ympäristösihteeri. Hän on ollut 32 vuotta LC Siikajoen jäsen ja toiminut Lions-toiminnassa klubin lisäksi monissa piiritason tehtävissä. Hänen puolisonsa Marja on myös Lions-toiminnassa mukana.

Ojanperän perhe on toiminut Lions-nuorisoleirin isäntäperheenä neljänä kesänä. Ojanperä kertoo, että palvelutyössä läheisiä ovat olleet erityisesti veteraanien ja nuorten asiat.  Hänen johtoajatuksensa on ”Palvelun perinne jatkuu muutosten keskelläkin.” Ojanperä : ”We serve – me palvelemme – on ollut alusta pitäen yli 100 -vuotisen lionsjärjestömme toimintaa kuvaavana tunnuslauseena ja on nykyisissä haasteissa hyvin ajankohtainen edelleen. Yhdistystoimintaa kovasti kurittaneet pandemian poikkeustoimet ovat nekin käännettävä vaikeuksista haasteiksi ja uusimuotoisiksi lionstoiminnoiksi. Perusajatus, missä on avun tarvetta, siellä tulee olla apua antamassa myös lion ja klubit.”